Misiune

Misiunea primăriei Galații Bistriței este de a fi permanent în slujba nevoilor comunității locale pentru a le rezolva într-o manieră legală, transparentă, echitabilă, competentă și eficientă, asigurând astfel prosperitatea locuitorilor, prin furnizarea de servicii la un înalt standard de calitate

Viziunea

Primăria Galații Bistriței, pledând pentru excelență în administrația publică locală, își propune să realizeze un sistem performant în furnizarea serviciilor de către beneficiari și toate părțile interesate, precum și depășirea așteptărilor acestora.
Noi ne propunem să devenim un model de eficiență și transparență administrativă în relația cu partenerii noștri astfel încât sa ne priviți cu încredere și respect, având certitudinea aplicării legii în mod corect, egal și eficient.

Valorile noastre

Reușita primăriei Galații Bistriței în îndeplinirea politicii și obiectivelor sale se bazează în primul rând pe valorile imateriale ale organizației. În acest sens, cunoștințele, experiența și profesionalismul organizației, includ valori precum:
respect față de lege și cetățean, profesionalism, integritate, imparțialitate, orientare către cetățean, transparență și cooperare, perfecționare continuă, performanță, disciplină, integritate, onestitate, spirit de echipă, capacitate de inovare, egalitate de șanse și responsabilitate socială.
Credem în valorile care ne inspiră și ne susțin în eforturile de a ne îndeplini misiunea, viziunea și de a ne consolida identitatea. Aceste valori ne coordonează și motivează permanent comportamentul nostru față de întreaga comunitate locală.

Primarul comunei Galații Bistriței
Vasile Găurean